Eğitim

Amasya Üniversitesi’nde Mutfak Personeline Hijyen Eğitimi

22 Eylül 2025   0 defa okundu
Dinle
Email :

Amasya Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından mutfak ve yemekhane personeline yönelik hizmet içi eğitim programı düzenlendi. Eğitimde, “Toplu Beslenme Süreçleri ve Gıda Hijyeni” konusu ele alındı.

Diyetisyen Tuğçe Muslu ve Gıda Mühendisi Emine Jülide Pehlivan tarafından verilen eğitimde; sağlıklı ve güvenli gıda üretiminin önemi, toplu beslenme hizmetlerinde hijyen standartları ile dikkat edilmesi gereken uygulamalar hakkında bilgi verildi.

Katılımcılara ayrıca, günlük işleyişte uygulanabilecek pratik bilgiler sunularak, hijyenin sürdürülebilirliği konusunda farkındalık kazandırılması hedeflendi.





Amasya Üniversitesi

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü